background

Jumaat, 3 Jun 2011

D' Arab Cafe

Assalamualaikum semua.
Short entry for today
Dr.love nk promote tempat makan best.
sebenarnya, my Love yg perkenalkan.
Jadi Dr.Love pun cubalah. mesti sedap.
Yes. memang sedap. cafe ni terletak di seksyen 7 Shah Alam.
kepada Kak Maslina Rosdiana yg sering bawa family tercinta mkan2,
bolehlah akak datang cni. berbaloi kak...
okay, D'Arab Cafe menyajikan semua makanan arab. harganya berpatutan.
sekarang tengah promotion. ada set 3 org mkan RM26.00.
ada nasi arab Roasted Chicken (kmi pilih yg ni) dan ada yg lamb dan memacam lgi.
huhu. lupa nk ambil pamplet. ada yg combine ayam n lamb. ermm...sedap. cubalah.


Errr... xsempat nk amik gmbr masa hidangan baru smpai. mklumlah perut tgah lapar. hehe. pinggan je la ye.
tgok, betapa besarnya pinggan dia. bpak pinggan tu.


Muka puas hati dan kenyang sesangat.


Tak caya pinggannya besar? hah ni bukti! pinggannya sama saiz dengan Dr.Lov. haishhh~ penuh meja tu.
muka Dr.Love yg memaksa diri untuk hbiskan minuman. kenyang kot....
itupun ada yg xhabis.


ini bilnya selepas bayar.

Syukur Alhamdulillah. rezeki untuk mencuba terlaksana.
sedap masakan arab. tak rugi mencuba. sebab itulah kami berdua habis juga makanan
dalam giant plate tu sebab kami fikirkan RM26.00 tu je.
biasalah, kami ni student. bgi kami hrga tu dah cukup2 besar. jadi,harus habiskan.
kmi dtg berdua dan order set untuk 3 org (sbb xde order promo for 2 person)
selepas ni, kami akan dtang lagi bersama kwan2 lain.
InsyaAllah. 
Sekian....



2 ulasan:

| cik azeya | berkata...

err ade air barbican tak kat sini?

hahah

Doktor Love berkata...

ada kot cik Azeya. sebab ada bnyak pilihan minuman. dtang lah. ajak family.