background

Khamis, 8 Mac 2012

Bachelor Of Creative Technologies (Screen) Honours

Assalamualaikummm...

Dah lama tak update. Dr.Love now busy dengan hal2 pendaftaran degree. aduii...susahh beno...
memacam yang diorang mintak. naik lemas pulak. hahaha... Apa-apapun ase bersyukur sangat menjadi salah
satu dari 35 candidates yang mohon jurusan yang sama. now we are classmate! yehaaa... ada jugak kawan2 diploma dulu jadi classmate Dr.Love. so, hai korangsss. hehe...

peperangan bakal bermula. assignment la apa lgi. ase takot giler nk hadap assignment. hahaha gasak la. dah itu menjadi pilihan kan...face it la kata org. anyway, wish me luck in my new tittle. semoga berjumpe lagik...
yehaaa!


3 ulasan:

Azmira Mohd Noor berkata...

Salam. Nk tanya, course ni belajar psl apa? Sbb sy dok cari2 kt internet psl course ni mmg tkde

Mahirah Mahyidin berkata...

Salam..nak Tanya teknologi skrin nie more tu film ke? Or animation?

Mahirah Mahyidin berkata...

Salam..nak Tanya teknologi skrin nie more tu film ke? Or animation?