background

Rabu, 25 April 2012

Konvokesyen dan Majlis pra Graduan


Uhuk Uhuk Uhuk~ (penuh dramatik aku batuk)
Assalamualaikum... Apa khabar? Ya saya taw dah dekat sebulan lebih tak hapdet. uhuuu....
Oh ya, budak yg kt dlm gambar diatas ni adalah bakal graduan UiTM (Diploma) Teknologi Kreatif (Penulisan Artistik).  Konvokesyen is around the corner. Uhh... banyak benda kena selesaikan. yuran konvo pon tak bayor lagi cik kiah oiii.... RM115. uhuk~ sekarang tengah xde duit. PTPTPu xmasuk lagi. lambatnyerrr.. ishkkk~ sebelum grad, member2 batch diploma Dr.Love dulu ada nak wat Majlis Pra Graduan untuk raikan sesama kitorang. uhuk~ RM70 pulak kene bayor... tapi, nak buak cmno, kono jugak la bayor. lagipon majlis cenggini bukan senang nk diadakan lgi. apa-apapun, rasa gementar nak amik skrol diploma tu mmg dah berbulu kt tengkok nih...aduyai...apa2pun wish me the best keyh... huhu

1 ulasan:

Sherwieyna Muzzawer berkata...

Salam kenal.i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;)