background

Sabtu, 26 Mac 2011

Mari2! Promosi 9Belas Zine - Karya penulis2 muda (Nokss)

Assalamualaikum blogger, pelawat dan pembaca.
Dr.Love nak buat promosi Zine Isu#1 iaitu
Nokss!!! 
Zine ini diterbitkan oleh penulis2 muda
dari Fakulti Teknologi Kreatif Dan Artistik
jabatan Artistic Writing, Semester 4.
Dr.Love adalah salah satu daripada 9belas penulis2 ni.

Bangga betul! haihhh. uhuuu

Rasa macam satu kepuasan bila hasil karya sendiri
akhirnya terlakar dalam sebuah buku.
biarpun karya tersebut macam xserius, tapi kalau
kalian mention, di dalamnya membentangkan 
isu semasa (biarpun agak sinis). Ttteeetttt.
Memang berbaloi kalau kalian dapatkan Zine ini.
Jika anda memilikinya, ia diibaratkan anda
telah menyokong industri penulisan tanahair.
Sebagai sesama pelajar, sokong menyokong adalah sangat diperlukan.
kan? eheee.


Lai lai lai... mai beli. Rm5 senaskah. InsyaAllah, 
harga boleh dirunding. 

Jika anda ingin membuat tempahan, sila nyatakan nama, 
alamat dan nombor telefon di email saya iaitu
harydanea@gmail.com.
atau, anda boleh rujuk terus pada 
beliau juga salah seorang dari penulis Zine.
hantaran secara post pun boleh.
(@_@)

Jadi, apa tunggu lagi, segera dapatkan
Zine isu #1
Nokss
terbitan
9BELAS
penulis malar hijau.

Dijamin anda puas hati.
Isu#2 yang akan datang
pasti lebih meningkat pengisiannya
InsyaAllah
Nantikan saja.


If i was Edward Cullen, You will be my Bella Swan-Fatin Danea

Jika anda mendapatkan Zine ini,
anda akan menjumpai quote ini di belakang
coverbook Nokss.
eheee...
*Pssttt... itu quote Dr.Love

Sekian,
Wassalam.

3 ulasan:

Aimi Amira berkata...

MERIAHNYA LAGU KOREA, HAA

little cart00n berkata...

elie juga penulis NOKSS!
bangga dgn 19 orang ni! :)

Doktor Love berkata...

Aimi : Lucifer lagu semangat. teheee...
Elie : bangga dengan Elie. tambah2 yg mat bunga tu. tteeettt....