background

Jumaat, 22 Julai 2011

my little cousin

Assalamualaikum...
hehe...tajuknya simple tapi bermakna untuk dr.Love.
tetiba rasa rindu pada sepupu yg paling kecil nun jauh di kedah.
makin comellah dia. last dr.Love jumpa (last n first time) ketika dia berumur 5 bulan.
ketika itu kami tiga buah keluarga on vacation ke melaka. wahhh 5 bulan lebih kami tidak berjumpa.
entah ingat entah tidak dia pada dr.Love. of coz la tak ingat. hahaha.
sekarang ni dia dah berumur setahun lebih. comellah! geram!

KETIKA BERUMUR 5 BULAN

cOMEL kan dia. Wahhh!!!

OmaiGodddd!!!! senyumannya bisa kasi diriku pengsan! comelnya!
No wonder bagaimana perasaan seorang ibu cair apabila melihat
permata hatinya tersenyum.


Mummy Nea mahu peluk kamu la ayikkk... Rindu...!

Alala...senyuman berlesung pipit yang sangat mahal!


KINI BERUSIA SETAHUN.


Hai semua. saya dah berumur setahun. masih maintain comel.
*OmaiGoddd!!!!

 hi... nama saya danishhh...
saya comel.


Saya nak baby boy comel camni...hehehehe...
my Dear, cepat masuk meminang. hahahahaha. *Gatal gilo! umo pon belom 20.

  pengubat jiwa nan lara. sekarang saya tau apa perasaan seorang ibu.
(kerana saya pembaca setia blog Kak Maslina yang mempunyai si kecil Rizqullah serta saya juga pembaca setia blog si ibu yg sporting yang berada nun jauh bermastautin di Amerika iaitu blog Kak Huda yang mempunyai si Kecil Aiyu Isabella)
 comel tau anak diorang! geram!


Gambar ini buatkan saya jatuh cinta padanya.!
Muncung yang mahal!
I love u Muhammad Danish Hakimi bin Shamsuri.

Dah lama tak jumpa dia. moga hujung tahun ni kita dapat cuti-cuti Malaysia
satu keluarga ya sayang? Love u. dengar kata Danish makin nakal. nak kene pukk ni!
hehehe. tarik pipi dia laju-laju.
Mmuahhhh!!!!!
inilah dia My Little Cousin
anak kepada mak long dan pak long saya.

Happy family of Danish.
- Mama (Mak Long Ain), Abah (Pak Long Sham), Kakak (Nur Wafa Iwana Shamsuri), abang (Muhammad Iqbal Shamsuri) dan Danish.

10 ulasan:

Elie Lily berkata...

comel sangat2! geram tgk muncung dia tu..bibir mungil kot! :D

kem salam beby tu! heee

Doktor Love berkata...

bibir dya mungil ikot elie la ni. hehe. = P

atin cepat cair kalo berdepan dgn baby comel. hehe.

nnti atin kem salam kt dya. (wlaupon dya tatau cakap lgi)

Leo "Ricky" Huzair berkata...

cousin ker?

Doktor Love berkata...

Ha'ah. ni cousin atin. comelkan?

Leo "Ricky" Huzair berkata...

ingatkan anak buah...

Doktor Love berkata...

mcm mana nk ada ank buah, bapak buah(abg) dn mak buah(kakak) xder. huhu. tunggu ank abglah nnti. boleh jadikan ank buah atin.

Leo "Ricky" Huzair berkata...

eh?
Atin xde kakak/abg ek?

mana la gue tau dong...

Doktor Love berkata...

xdok la abg uit.
kalo ado, maw jugak den meraso jadi makcik. dukung anok buah kesano komari. nk raso dokong budok pong, dukong sepupu yg still baby lo. sepupu paling kecik setakat ini hanyolah budok Danish yg tomey ini.

Leo "Ricky" Huzair berkata...

larr...anak sulong ghupenye.

Patut la degil semacam..

Doktor Love berkata...

anak tunggal. hehehe.
degil cket je. hahaha =P