background

Selasa, 24 Januari 2012

Termenterai kasih dua jiwa ~ part 2

Assalamualaikum...
Kini berada di bahagian 2 pula.
Semalam saya update paksu n maksu dalam persalinan baju nikah.
now, saya update paksu n maksu dalam persalinan baju pengantin sebelah perempuan.
Warna pink taw. comey! pelamin diorang pon sweet jer. dapat jugak merasa dok atas pelamin. hehehe.

 Bagai pinang dibelah kapak tak? 
Sweet kan warna pinknyer..?

 Alahai pengantin malu2 dan tak ikot arahan kameraman ketika posing.
(saye la tu kameramannyer. haha. suke buli diorang.)

 Ini lucu. maksu gelak sebab cara paksu nganga mulot makan kek
mcam org xpernah jumpe kek. 
(paksu malu sebenarnya tu...)
comel kan?

 Acara memotong kek.
saya xsempat rasa kek tu.
uuu! jelez!sebab dah gesa2 nak balik taiping time ni.

 One happy family without me
(tengah sibuk capture gambo. so bile masa nk gi mencapap kt pelamin.kan?)
uwaaa....


Gambar ni comel.. tengok macam mana eye contact diorang.
saat-saat bahagia meniti di mata jatuh ke jiwa.
ececehhh...pakai trademark blog sendiri nmpak.
huhu.
(apesal sepanjang mjlis ni paksu asik segan2 malu.adehh)

Tunggu part 3 pulak yer...
mungkin lambat lagi nk update.
sebab sebelah pihak kami,
majlisnya 28hb januari persamaan sabtu ni. 
jadi nantikan yer part 3.
sekian,
Wassalam...

psssttt:- Ada gmbar yg edit ada gmbar yang tak edit. adehh..malas menguasai diri tika itu...

3 ulasan:

yad'z berkata...

comel... semoga ikatan ni berkekalan ke anak cucu. amin. =)

Abdul Mujib Arbain berkata...

suka tgk wedding walaupon sesape yg shoot skali pon sbb segalanya bercerita =)

Doktor Love berkata...

Yad'z : tq yad'z...Amin...

Abdul Mujib Arbain : Ya. segalanya penuh dgn cerita tersendiri yang sukar digambar oleh sebuah perasaan. hehe. anyway, thanks drop by here.