background

Khamis, 11 Ogos 2011

Poster of 'Send Your Heart To Me' is released!

Assalamualaikum. Apa khabar para blogger sekalian?
Hah... Semalam baru tunjuk first poster yg baru released.
Hari ini Dr.Love nk tunjuk poster2 yang telah pun siap. Poster 
individu dan poster full production.Sebelum kita 
scroll ke bawah untuk melihat poster, Dr.Love akan selitkan sinopsis 
filem pendek 'Send Your Heart To Me'.

Sinopsis : 
'Send Your Heart to Me' adalah sebuah kisah romantik komedi yang digarap oleh saya sendiri. ia mengisahkan seorang gadis istimewa yang cantik namun mempunyai kecacatan di mata yakni, Juling. gadis tersebut adalah Dellina Olsons yang berasal dari Sabah. Dellina mempunyai 2 orang sahabat yang memahami dirinya dan menerima dia seadanya iaitu Anna dan Moon. Pada suatu hari, Dell terlanggar seorang jejaka kacak yang turut mempunyai kecacatan di kaki yakni tempang. Dia adalah Leo Edwin Lazzaro yang berasal dari keluarga yang berada. Namun kecacatan Leo membuatkan dirinya masih belum berpunya biarpun dia ada rupa dan berpengaruh. Rakan-rakan Leo dan juga merangkap kepada kekasih Anna dan Moon senantiasa bersamanya iaitu Emil dan Noah. Dell jatuh cinta pada Leo dan dia yakin dengan pilihannya namun Leo masih degil untuk menanti cinta Putri Alya yang sudahpun menjadi kepunyaan Fizzy si gangster yang juga berpengaruh serta menjadi gilaan semua gadis2. Leo sering diancam oleh Fizzy namun Leo masih berdegil biarpun Putri Alya mencaci dirinya. Dell tetap sabar menanti Leo. Putri ALya pula mulai goyah melihat keperihatinan Dell pada Leo. dan berlakulah beberapa adegan yang tidak disangka. Adakah harapan Dell cuma tinggal harapan? Apakah tindakan Fizzy seterusnya untuk memelihara hubungannya daripada diganggu oleh Leo? Apakah reaksi Putri Alya apabila dirinya tidak lagi dikejar Leo? dan siapakah pilihan muktamad Leo untuk menjadi kekasihnya?
semuanya terjawab dalam 'Send Your Heart to Me'.

Poster 'Send Your Heart To Me'

 Watak Utama : Farahanis sebagai Dellina Olsons

 Leo Huzair sebagai Leo Edwin Lazzaro

 Elie Fazrin sebagai Putri Alya

 Danial sebagai Fizzy

 Full poster of 'send your heart to me'
(ada gaya macam pelakon terkenal tak?)
sepadan tau diorang ni.

 Izzati sebagai Anna bersama couplenya Esman sebagai Emil

 Fatini sebagai Moon bersama couplenya Ariff sebagai Noah

Ini dia penyeri dalam short film ini.
geng2 the couple dan juga rakan sekelas kepada Leo, Emil dan Noah.
comel kan diorang?

Haa... jangan lupa nantikan short film dr.Love yg sedang diedit oleh Iqram Mianji.
InsyaAllah, pasti dr.Love akan siarkan disini untuk melihat bidaan dari anda.

sekian disini saja, 
Salam Ramadhan.

7 ulasan:

Elie Lily berkata...

atien! sumpah happy gile tgk segalanya hampir siap! tgk poster pun rasa nk nanges tau! happy punya pasal! thx utk seminggu yg lepas n gudluck untuk short filem ni k? :D

Doktor Love berkata...

ya elie. atin pon happy jugek. thanks jugak sebab sudi terima lamaran sebagai putri alya. insyaAllah, xlama lagi kita bakal melihat hasilnya.

Leo "Ricky" Huzair berkata...

apsl gmbar Ery dgnh Samemah xde? isu nih...:P

mysara ramlan berkata...

wow! good luck atin!

Doktor Love berkata...

Abg Leo : hemoh3. jgn kate gmbar ery n saemah xde kt cni, gmbar bag berdua dgn dell or ili pon atin xletak. tu dah ltak gmbar rmai2. kita orait la tu. dah2 xpyh buat isu. both of us professional.

Mysara: tq mai. insyaAllah,aku akn cuba hntar untuk tygn wktu screening.

Leo "Ricky" Huzair berkata...

amboi....'professional'

good2

Doktor Love berkata...

yep3. harus perfesional.