background

Isnin, 2 Mei 2011

Pictures Semester 4


The boys. agak2 kan kalau diorang ni bukak grup k-pop malaysia,
ada orang kutok x? hehe. diorang pun jambu jugak hapa...


The girls. kalau yang ni pulak jadi grup k-pop girls, adakah kami semua
akan sehebat SNSD? Wonder Girls? Gee? oh hoo. Gula-gula mungkin?
Opsss... yg pastinya kami takkan pakai skirt mini tayang kaki.


suka gambar ni sebab nampak macam kitorang grup
K-pop yg posing untuk cover album. hahaha....
Better than Gula-gula right? huhu... posisi masing-masing macam
nak menari je. huhu. kalo nak sain kitorang,
bagitau larrrrrrrr.....


Ini bukan grup 2PM and 2AM okey. tapi ini grup 
24:7, ehhh! silap! ini adalah grup 12.30AM. jambu air kan diorang?
Lagu terbaru diorang "Sorry Sorry Jom Lari".
dalam kumpulan ni Paan lah dance machine diorang.
yang mana Paan? haa paan yg pakai baju hitam dan tersengih tunjuk semua
gigi tu. kalah SuJu dance machine, EunHyuk. kalah jugak 2PM dance machine,
Taemin. ahahaha.... dasyat ooo...
(diorang ni posing baekkkk punya.)


Hahahahaha... borak-borak.


satu lagi poster 12.30AM.
(hahahahahaha)
facebook diorang : 12.30AM official pages.
sila la like ye. (xde pun.)


Imbas kenangan.
Ag menceritakan bagaimana dia bertemu Paan.
dan seterusnya menjadikan Paan sebagai Dance Machine 
12.30AM.


kesinambungan.
Ez 12.30AM bersama Aima Super Senior bertemu
dalam satu cit cat celebrity.
dan mereka berkenalan.


Inilah dia gadis-gadis Wonder Girls yang kini join
Super Senior. Menurut mereka Wonder Girls meletakkan
syarat yg tinggi iaitu mesti berpakaian x cukup kain
jika mahu terus menjadi ahli Wonder Girls. ishhh3.
(mereka ini lebih cantik dari wonder girls)


4 dari 11 orang Super Senior. 
mereka ini agak pemalu dari yang lain2.
sila la kenali mereka. 
(hahaha)


Ini adalah aktiviti 12.30AM dan Super Senior.
kan dah cakap, mereka ini akan 
melakukan kesinambungan bersama.
mesra gitu.

- Tmat sudah nyot nyet Dr.Love. segala apa yang diguraukan diatas ni.
jangan la ambil hati. jadikan ia sebagai kenangan manis kita bersama.
semoga anda tersenyum dan ketawa dengan entry Dr.Love kali ini.
(dekat rumah Dr.Love tak ada streamyx. mungkin lama xkan update)
Jumpa pada sem hadapan. bye2.
selamat bercuti.

wassalam.

5 ulasan:

Aimi Amira berkata...

haih, boleh kena saman ni.

4umyfans berkata...

kelakor.... Terkenang masa photoshoot setiap sems yang jadi rutin pelajar penulisan ini.

Doktor Love berkata...

Aimi : asal lak nak saman?

4myfans : Ya. betul tu.

| cik azeya | berkata...

wah. kpop tu. :)

Doktor Love berkata...

k-pop cmni xpe cik azeya. jgn mcm k-pop yg 'tu' hehe... terlampau manis sgt. huhu